RECEPT
Fantastiskt gott med rätt tillagning
Så här gör jag... Direkt när jag tar ur köttet ur sälen så lägger jag det i kallt vatten och lite grovsalt... sen byter jag vatten i ett och halvt dygn... sen fryser jag det.
Det jag gör av säl är: köttfärslimpa med bacon och mögelost, köttbullar, gravat, stekta ryggbiffar, marinerat grillat, paté, köttfärs biffar, hamburgare, sälplanka och rökt...
Recepten kommer snart!
![](https://866db3df7f.clvaw-cdnwnd.com/f251bba7d5d4c32c9113ae44d51437a3/200000114-27b0a28a55/qsvnhr.jpg?ph=866db3df7f)
GRAVAT MED WHISKEY
![](https://866db3df7f.clvaw-cdnwnd.com/f251bba7d5d4c32c9113ae44d51437a3/200000113-d67a4d7716/arxlbi.jpg?ph=866db3df7f)
RÖKT
HAMBURGARE
KÖTTFÄRSBIFFAR
MARINERAT OCH STEKT
SÄLPLANKA